Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τα 2/3 της ζάχαρης άχνης μέχρι να αφρατέψουν καλά.
Ρίχνετε ένα-ένα τα αυγά και χτυπάτε μέχρι να φουσκώσει το μίγμα.
Κοσκινίζετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ, προσθέτετε τη βανίλια, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και το ξύσμα λεμονιού και τα ρίχνετε στο μπολ του μίξερ, ανακατεύοντας ελαφρά.
Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο για περίπου μία ώρα.
Ανοίγετε τη ζύμη με τον πλάστη, κόβετε με ένα μικρό φλυτζάνι στρογγυλά κομμάτια και τους δίνετε με τα χέρια σας σχήμα αυγού.
Στα μισά από αυτά με ένα μικρό κουπάτ κάνετε μια μικρή τρύπα. Τα βάζετε σε ταψί με αντικολλητκό χαρτί και ψήνετε στους 180°C βαθμούς αέρα για περίπου 15 λεπτά.
Ετοιμάζουμε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, χρησιμοποιώντας 600 ml γάλα. Το αφήνετε να κρυώσει.
Μοιράζετε την κρέμα πάνω στα ολόκληρα μπισκότα.
Τοποθετείτε από πάνω τα μπισκότα με τη τρύπα και πασπαλίζετε με την υπόλοιπη ζάχαρη άχνη.
*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Λεμόνι ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.