Ετοιμάζετε το φύλλο ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί. Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί για μισή περίπου ώρα και τη χωρίζετε σε 2 μέρη
Μαρινάρετε το κοτόπουλο με τη ρίγανη, την πάπρικα, αλάτι, πιπέρι και το μισό ελαιόλαδο.
Ψήνετε στους 180°C βαθμούς αέρα για 45 λεπτά περίπου.
Ψιλοκόβετε τις πιπεριές, το κρεμμύδι και το μπέικον και τα σοτάρετε με το ελαιόλαδο. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι.
Ετοιμάζετε τη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Κόβετε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια και τα ανακατεύετε με τα υπόλοιπα υλικά.
Ανοίγετε τα 2 φύλλα με την βοήθεια του Κορν Φλάουρ το οποίο πασπαλίζετε στον πάγκο για να μην κολλάει η ζύμη.
Βουτυρώνετε ένα στρογγυλό ταψί με διάμετρο 27-28 εκατοστά.
Τοποθετείτε το πρώτο φύλλο, απλώνετε τη γέμιση και στη συνέχεια το δεύτερο φύλλο.
Κλείνετε τα φύλλα γυρνώντας τα προς τα μέσα, χαράσσετε με ένα μαχαίρι και ψήνετε στους 180°C αέρα για περίπου 35 λεπτά.
*Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.