[@ArticlePhoto]
Πατατοπιτάκια με τυριά

Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Ζύμη Πίτσας και την Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες των κουτιών. 
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ με 1 φλιτζ. τσαγιού νερό και το υπόλοιπο γάλα.
Σε ένα μπολ ανακατεύετε τον πουρέ, την μπεσαμέλ, τα τυριά, τη ρίγανη, τον δυόσμο, το πιπέρι και εάν χρειάζεται, προσθέτετε και λίγο αλάτι.
Μοιράζετε τη ζύμη της πίτσας σε 16 κομμάτια και τα ανοίγετε μακρόστενα με τον πλάστη. 
Μοιράζετε τη γέμιση, τυλίγετε σε ρολό, πατάτε καλά τις άκρες και το γυρνάτε γύρω γύρω. Τα τοποθετείτε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνετε στους 180°C αέρα για περίπου 25 λεπτά.

*Η Μπεσαμέλ και ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζονται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν,  με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

  • 1 κουτί 1·2·Bake! Μίγμα για Ζύμη Πίτσας 
  • 1 κουτί Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ 
  • 1 φάκελος Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ
  • 700 ml (3 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 100 γρ. φέτα
  • 100 γρ. γκούντα
  • 100 γρ. γραβιέρα
  • 1 κουτ. σούπας ρίγανη
  • 2 κουτ. σούπας δυόσμος
  • αλάτι, πιπέρι
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους