[@ArticlePhoto]
Τρουφάκια

• Σε ένα πυρίμαχο μπολ προσθέτουμε την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ κομμένη σε μικρά κομμάτια, καλύπτουμε με μεμβράνη και μεταφέρουμε στον φούρνο μικροκυμάτων για 3 λεπτά στα 800 Watt, να λιώσει.
• Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα στη λιωμένη κουβερτούρα  και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να ομογενοποιηθεί.
• Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
• Χωρίζουμε το μίγμα σε 15 μπαλάκια, τα πλάθουμε στρογγυλά και τα αφήνουμε σε ένα αντικολλητικό χαρτί.
•Bάζουμε την Σοκολάτα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ σε ένα πιάτο.
• Περνάμε τα τρουφάκια από την Σοκολάτα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ.
• Σερβίρουμε.

*Από τον chef Σταύρο Βαρθαλίτη.

  • 200 γρ. Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ
  • 150 γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • 80 γρ. Σοκολάτα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους