• Σε ένα πυρίμαχο μπολ προσθέτουμε την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ κομμένη σε μικρά κομμάτια, καλύπτουμε με μεμβράνη και μεταφέρουμε στον φούρνο μικροκυμάτων για 3 λεπτά στα 800 Watt, να λιώσει.
• Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα στη λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε με μια μαρίζ, μέχρι να ομογενοποιηθεί.
• Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
• Χωρίζουμε το μίγμα σε 15 μπαλάκια, τα πλάθουμε στρογγυλά και τα αφήνουμε σε ένα αντικολλητικό χαρτί.
•Bάζουμε την Σοκολάτα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ σε ένα πιάτο.
• Περνάμε τα τρουφάκια από την Σοκολάτα Τρούφα ΓΙΩΤΗΣ.
• Σερβίρουμε.
*Από τον chef Σταύρο Βαρθαλίτη.