[@ArticlePhoto]
Cheese cake με ροδάκινα

Ετοιμάζετε τη βάση μπισκότου: λιώνετε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά, προσθέτετε το τριμμένο μπισκότο και ανακατεύετε.
Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και αφήνετε το φρουί ζελέ σε θερμοκρασία δωματίου να κρυώσει (όχι να πήξει).
Χτυπάτε στο μίξερ το ΓΙΩΤΗΣ Crème με το τυρί, τη ζάχαρη άχνη, τον χυμό από μισό λεμόνι, το ξύσμα λεμονιού και τη βανίλια, για περίπου 5 λεπτά.

Σε μία φόρμα 23 εκ. που ανοίγει απλώνετε το μπισκότο και από πάνω την κρέμα.
Κόβετε τα ροδάκινα σε φέτες και τα βάζετε πάνω στην κρέμα. Στη συνέχεια απλώνετε το φρουί ζελέ σιγά σιγά επάνω στο γλυκό.
Τοποθετείτε το γλυκό  στο ψυγείο μέχρι να σφίξει το φρουί ζελέ.

  • 1 συσκευασία ΓΙΩΤΗΣ Crème  
  • 200 γρ. τυρί κρέμα
  • 80 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
  • χυμός από μισό λεμόνι
  • 1 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού
  • 1 βανίλια 
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Ροδάκινο ΓΙΩΤΗΣ 
  • 300 γρ. ροδάκινο κομπόστα 
  • 190 γρ. τριμμένο μπισκότο
  • 80 γρ. (4 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένη 
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους