Ετοιμάζετε το παντεσπάνι: Χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Κοσκινίζετε τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ. Τα ρίχνετε σιγά σιγά στο μίγμα των αυγών και ανακατεύετε με μια μαρίζ.
Αδειάζετε το μίγμα σε ένα βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί 30 x 20 εκ. και ψήνετε στους 180°C αέρα, για περίπου 20 λεπτά.
Ετοιμάζετε το σιρόπι: Βράζετε για ένα λεπτό τη ζάχαρη με το νερό.
Ετοιμάζετε τη γέμιση: Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Κόβετε τις μισές φράουλες σε κομμάτια. Σιροπιάζετε το παντεσπάνι στο ταψί. Σιροπιάζετε ελαφρά, βάζετε τη μισή κρέμα και από πάνω τις μισές φράουλες, τα μισά αμύγδαλα και ξανά πάλι την κρέμα. Βάζετε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες μέχρι να παγώσει καλά.
Ετοιμάζετε τη γκανάζ: Λιώνετε την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί. Ζεσταίνετε καλά το γάλα, το προσθέτετε σιγά σιγά στην κουβερτούρα και ανακατεύετε καλά.
Βγάζετε το γλυκό από το ψυγείο και το κόβετε σε κομμάτια. Περιχύνετε κάθε κομμάτι με τη γκανάζ και γαρνίρετε με τα αμύγδαλα και τις υπόλοιπες φράουλες.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τσηζκέικ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.