Ετοιμάζετε το Μίγμα για Mousse με γεύση Σοκολάτα Sweet & Balance σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού και προσθέτετε τους σπόρους chia. Ανακατεύετε καλά και μοιράζετε τη mousse σε 5-6 ποτήρια.
Βάζετε τα φύλλα Ζελατίνης ΓΙΩΤΗΣ σε κρύο νερό να μουλιάσουν.
Χτυπάτε 250 ml (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος με το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance, έως ότου να γίνει σαντιγύ.
Στραγγίζετε καλά τα φύλλα ζελατίνης. Ζεσταίνετε την υπόλοιπη κρέμα γάλακτος και προσθέτετε τα φύλλα ζελατίνης.
Ανακατεύετε καλά μέχρι να λιώσει το μίγμα. Το ρίχνετε σιγά σιγά στη σαντιγύ και ανακατεύετε. Προσθέτετε το γιαούρτι και συνεχίζετε το ανακάτεμα. Μοιράζετε στα ποτήρια και γαρνίρετε με τα blueberries.