Ζεσταίνετε ελαφρά το γάλα με την Καστανή Ζάχαρη Fytro και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει.
Στον κάδο του μίξερ ρίχνετε το βούτυρο, το γάλα με την καστανή ζάχαρη και χτυπάτε με το σύρμα για πέντε περίπου λεπτά.
Στη συνέχεια ρίχνετε τα αυγά και χτυπάτε πάλι για περίπου πέντε λεπτά.
Προσθέτετε τη βανίλια, τη Φαρίνα Ολικής Άλεσης ΓΙΩΤΗΣ και στο τέλος το τριμμένο μήλο και ανακατεύετε με μια μαρίζ.
Μοιράζετε το μίγμα σε 10-12 ατομικά φορμάκια για μάφινς. Βάζετε από πάνω δύο τρεις φέτες μήλο και λίγες Νιφάδες Βρώμης Fytro.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για περίπου 30 λεπτά.