[@ArticlePhoto]
Muffins ολικής με μήλο και κανέλα

Ζεσταίνετε ελαφρά το γάλα με την Καστανή Ζάχαρη Fytro και ανακατεύετε μέχρι να λιώσει.
Στον κάδο του μίξερ ρίχνετε το βούτυρο, το γάλα με την καστανή ζάχαρη και χτυπάτε με το σύρμα για πέντε περίπου λεπτά.
Στη συνέχεια ρίχνετε τα αυγά και χτυπάτε πάλι για περίπου πέντε λεπτά.
Προσθέτετε τη βανίλια, τη Φαρίνα Ολικής Άλεσης ΓΙΩΤΗΣ και στο τέλος το τριμμένο μήλο και ανακατεύετε με μια μαρίζ.
Μοιράζετε το μίγμα σε 10-12 ατομικά φορμάκια για μάφινς. Βάζετε από πάνω δύο τρεις φέτες μήλο και λίγες Νιφάδες Βρώμης Fytro.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C στον αέρα για περίπου 30 λεπτά.

  • 1 Φαρίνα Ολικής Άλεσης ΓΙΩΤΗΣ
  • 350 γρ. (2 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro
  • 150 ml (3/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 3 αυγά
  • 250 γρ. (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) μαργαρίνη ή βούτυρο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
  • 1 βανίλια
  • 200 γρ. τριμμένο μήλο
  • 5 γρ. (2 κουτ. γλυκού) κανέλα

Για το γαρνίρισμα

  • 1 μήλο κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 3 κουτ. σούπας Νιφάδες Βρώμης Fytro 
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους