Στον κάδο του μίξερ ρίχνετε το βούτυρο με τη ζάχαρη και χτυπάτε με σύρμα. Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να φουσκώσουν.
Έπειτα ρίχνετε το γάλα, το κονιάκ, το αλάτι, το τζίντζερ και τη βανίλια. Χτυπάτε για 2 με 3 λεπτά.
Στο τέλος, προσθέτετε τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ, την Κουβερτούρα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και τους ξηρούς καρπούς (κρατάτε λίγους για το γαρνίρισμα) και ανακατεύετε απαλά.
Μεταφέρετε το μίγμα σε μακρόστενη βουτυρωμένη φόρμα για κέικ. Ψήνετε στους 180°C στον αέρα για 40 περίπου λεπτά.
Ξεφορμάρετε και αφήνετε να κρυώσει.
Γαρνίρετε με το Έτοιμο Γλάσο σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ και τους υπόλοιπους ξηρούς καρπούς.