Σε μία κατσαρόλα, σοτάρετε τις κόκκινες πιπεριές, την κίτρινη πιπεριά, το ξερό κρεμμύδι, το σκόρδο και τα λουκάνικα. Αφού σοταριστούν καλά, σβήνετε με το κόκκινο κρασί και μόλις εξατμιστεί, προσθέτετε την ψιλοκομμένη τομάτα, το τσίλι και το κάρυ κατά βούληση και αλατοπιπερώνετε. Αφήνετε σε χαμηλή φωτιά για 15 με 20 λεπτά να μαγειρευτούν. Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας με Γλυκοπατάτα & Καρότο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, προσθέτοντας το βούτυρο και τον ψιλοκομμένο δυόσμο και μαϊντανό. Σερβίρετε γαρνίροντας με τα λουκάνικα.
*Ο Πουρές Πατάτας με Γλυκοπατάτα & Καρότο ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.