Πολτοποιείτε τις μπανάνες με ένα πιρούνι.
Χτυπάτε στο μίξερ με το σύρμα την Κασταντή Ζάχαρη Fytro με τη μαργαρίνη και το ηλιέλαιο.
Στη συνέχεια προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για 2-3 λεπτά.
Ρίχνετε τις μπανάνες, την κανέλα και στο τέλος τη Φαρίνα Ολικής Άλεσης ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε ελαφρά.
Βουτυρώνετε και αλευρώνετε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ. Μεταφέρετε το μίγμα στη φόρμα.
Ψήνετε στους 180°C στον αέρα σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 45 λεπτά.