Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, το πράσο και τα μυρωδικά.
Τρίβετε τα κολοκυθάκια με τον τρίφτη και τα βάζετε σε ένα μπολ με λίγο αλάτι.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε το κρεμμύδι με το πράσο και το μισό ελαιόλαδο, προσθέτετε αλάτι και πιπέρι. Τα βάζετε σε ένα μπολ.
Πατάτε με τα χέρια σας τα κολοκύθια για να φύγουν τα υγρά και τα σοτάρετε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Χτυπάτε στο μίξερ τα αυγά με το ηλιέλαιο και τη μαργαρίνη, προσθέτετε το γιαούρτι και στο τέλος τα μυρωδικά, τα λαχανικά, το τυρί και τη Φαρίνα Βρώμης ΓΙΩΤΗΣ. Ανακατεύετε καλά.
Μοιράζετε το μίγμα σε 10-12 αλουμινένια φορμάκια μιας χρήσης. Πασπαλίζετε με το σουσάμι και ψήνετε στους 180°C στον αέρα για περίπου 25 λεπτά.