Σε κάδο του μίξερ ρίχνετε τη μαργαρίνη με το Επιτραπέζιο Γλυκαντικό σε σκόνη Sweet & Balance και χτυπάτε με σύρμα στη δυνατή ταχύτητα.
Ρίχνετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για 2-3 λεπτά, στη συνέχεια το γάλα και στο τέλος τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύετε για ένα λεπτό σε χαμηλή ταχύτητα.
Μεταφέρετε το μίγμα σε 10-12 μπολάκια για cupcakes. Ψήνετε στους 180°C στον αέρα για 20 περίπου λεπτά.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance, σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου.
Αφού κρυώσουν τα muffins γαρνίρετε με την κρέμα και το τριμμένο καρύδι.
* Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.