[@ArticlePhoto]
Σοκολατένια κεκάκια με Φαρίνα Ολικής Άλεσης και φιστικοβούτυρο

Χτυπάτε τη ζάχαρη με το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη) στη δυνατή ταχύτητα για 2 λεπτά. Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα 2-3 λεπτά μέχρι να αφρατέψουν.
Στη συνέχεια προσθέτετε το γάλα και στο τέλος, τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύτετε ελαφριά για ένα λεπτό.
Μεταφέρετε το μίγμα σε 10-12 ατομικά φορμάκια για κέικ.
Ψήνετε στους 180°C στον αέρα για 25 λεπτά.
Γαρνίρετε με το Έτοιμο Γλάσο Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ και τα καρύδια.

  • 1 Φαρίνα Ολικής Άλεσης ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. φιστικοβούτυρο
  • 350 γρ. (1 3/4 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro
  • 250 ml (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 150 γρ. (3/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη 
  • 4 αυγά 
  • 1 πλάκα Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ
  • 20 γρ. (3 κουτ. σούπας) Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
  • 2,5 γρ. (1 κουτ. γλυκού) κανέλα
  • ξύσμα από μισό λεμόνι
  • 1 βανίλια
  • Υλικά για το γαρνίρισμα
  • 1 φάκελος Έτοιμο Γλάσο Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ
  • 70 γρ. καρύδια
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους