Χτυπάτε τη ζάχαρη με το βούτυρο (ή τη μαργαρίνη) στη δυνατή ταχύτητα για 2 λεπτά. Προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα 2-3 λεπτά μέχρι να αφρατέψουν.
Στη συνέχεια προσθέτετε το γάλα και στο τέλος, τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύτετε ελαφριά για ένα λεπτό.
Μεταφέρετε το μίγμα σε 10-12 ατομικά φορμάκια για κέικ.
Ψήνετε στους 180°C στον αέρα για 25 λεπτά.
Γαρνίρετε με το Έτοιμο Γλάσο Σοκολάτας ΓΙΩΤΗΣ και τα καρύδια.