Ετοιμάζετε τη ζύμη: ζεσταίνετε ελαφρά το γάλα. Κατεβάζετε από τη φωτιά και ρίχνετε τη Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε. Προσθέτετε τα αυγά και τα χτυπάτε με ένα σύρμα χειρός.
Βάζετε όλα τα υλικά για τη ζύμη σε κάδο του μίξερ και ανακατεύετε με γάντζο μέχρι να ξεκολλήσει η ζύμη από τα τοιχώματα και να μαζευτεί στον γάντζο.
Μεταφέρετε τη ζύμη σε ένα βουτυρωμένο μπολ, σκεπάζετε με μια πετσέτα και αφήνετε να φουσκώσει.
Ετοιμάζετε τη γέμιση: σε ένα μπολ ρίχνετε το βούτυρο, την κανέλα, τη ζάχαρη και ανακατεύετε καλά. Χωρίζετε τη ζύμη σε δύο ίσα μέρη. Την ανοίγετε με ένα πλάστη περίπου 45x22 εκατοστά.
Αλείφετε με τη μισή γέμιση κάθε φύλλο και τυλίγετε σε ρολό. Κόβετε σε κομμάτια (περίπου 10 κομμάτια το κάθε ρολό).
Τα πατάτε ελαφρά με το χέρι σας και τα τοποθετείτε σε ταψί με λαδόκολλα.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C αέρα για περίπου 20 λεπτά.