Κόβετε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια. Σοτάρετε με το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά, το σκόρδο και το κρεμμύδι και σβήνετε με το κρασί.
Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και 1 φλιτζ. τσαγιού νερό και σιγοβράζετε για 10 λεπτά.
Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, το τζίντζερ, το θυμάρι και τον χυμό λεμονιού και συνεχίζετε το βράσιμο μέχρι να μαγειρευτεί το κοτόπουλο.
Διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ σε 2-3 κουτ. σούπας νερό, το προσθέτετε στην κατσαρόλα και βράζετε για ένα με δύο λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας με Γλυκοπατάτα και Καρότο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Σερβίρετε τον πουρέ γλυκοπατάτας με το κοτόπουλο και γαρνίρετε με το σχοινόπρασο.
*Ο Πουρές Πατάτας με Γλυκοπατάτα & Καρότο ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.