[@ArticlePhoto]
Κοτόπουλο με πουρέ γλυκοπατάτας

Κόβετε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια. Σοτάρετε με το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά, το σκόρδο και το κρεμμύδι και σβήνετε με το κρασί.
Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και 1 φλιτζ. τσαγιού νερό και σιγοβράζετε για 10 λεπτά.
Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, το τζίντζερ, το θυμάρι και τον χυμό λεμονιού και συνεχίζετε το βράσιμο μέχρι να μαγειρευτεί το κοτόπουλο.
Διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ σε 2-3 κουτ. σούπας νερό, το προσθέτετε στην κατσαρόλα και βράζετε για ένα με δύο λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας με Γλυκοπατάτα και Καρότο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. 
Σερβίρετε τον πουρέ γλυκοπατάτας με το κοτόπουλο και γαρνίρετε με το σχοινόπρασο.

  • 800 γρ. φιλέτο στήθος κοτόπουλου
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 35 γρ. (4 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
  • 30 γρ. (6 κουτ. σούπας) λευκό κρασί
  • 250 ml (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
  • 1 κουτ. γλυκού θυμάρι
  • 1/2 κουτ. γλυκού τζίντζερ τριμμένο
  • χυμός ενός λεμονιού
  • 2 κουτ. σούπας σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. σούπας Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ 
  • 1 συσκευασία Πουρές Πατάτας με Γλυκοπατάτα και Καρότο ΓΙΩΤΗΣ 
  • 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • αλάτι, πιπέρι 
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους