Βράζετε τις πένες. Κόβετε τα λαχανικά σε μικρά κομμάτια και τα τοματάκια στη μέση.
Σοτάρετε λίγα λίγα τα λαχανικά και στη συνέχεια τις γαρίδες με λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτετε το αλάτι με το πιπέρι, τα μυρωδικά και στο τέλος τα τοματάκια και την κρέμα γάλακτος. Βράζετε για 2 με 3 λεπτά.
Ετοιμάζετε τη Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Σε ένα βουτυρωμένο πυρίμαχο σκεύος ρίχνετε τις πένες, τα λαχανικά, τη σάλτσα και τη φέτα σε μικρά κομμάτια. Ανακατεύετε καλά, καλύπτετε με τη μπεσαμέλ, πασπαλίζετε με το τριμμένο γκούντα και ψήνετε στους 180°C αέρα, για περίπου 25 λεπτά.
*Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.