Ετοιμάζετε το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το ελαιόλαδο. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, το καλαμπόκι, τη γαλοπούλα, τα μυρωδικά, το αλάτι με το πιπέρι και σιγοβράζετε για 2-3 λεπτά.
Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε τα τυριά ανακατεύοντας. Γεμίζετε τις κρέπες.
Ετοιμάζετε τη σάλτσα: Σοτάρετε το σκόρδο με το ελαιόλαδο και προσθέτετε όλα τα υλικά με 1 φλιτζ.τσαγιού νερό και σιγοβράζετε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
Σερβίρετε τις κρέπες με τη σάλτσα.