[@ArticlePhoto]
Κρέπες με καλαμπόκι και γαλοπούλα καπνιστή

Ετοιμάζετε το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Σοτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο με το ελαιόλαδο. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, το καλαμπόκι, τη γαλοπούλα, τα μυρωδικά, το αλάτι με το πιπέρι και σιγοβράζετε για 2-3 λεπτά. 
Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε τα τυριά ανακατεύοντας. Γεμίζετε τις κρέπες.
Ετοιμάζετε τη σάλτσα: Σοτάρετε το σκόρδο με το ελαιόλαδο και προσθέτετε όλα τα υλικά  με 1 φλιτζ.τσαγιού νερό και σιγοβράζετε μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
Σερβίρετε τις κρέπες με τη σάλτσα.

  • 1 κουτί Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ 
  • 400 ml (2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 3 αυγά 
  • 60 γρ. (3 κουτ. σούπας) βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένη 
  • 50 γρ. κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 
  • 10 γρ. (2 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
  • 260 γρ. καλαμπόκι βρασμένο
  • 250 γρ. γαλοπούλα καπνιστή
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος
  • 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γραβιέρα τριμμένη 
  • 50 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) γκούντα τριμμένο 
  • 1 κουτ. σούπας μαϊντανός
  • 1 κουτ. γλυκού ρίγανη
  • 1 κουτ. γλυκού πάπρικα καπνιστή
  • αλάτι, πιπέρι

Για τη σάλτσα:

  • 400 γρ. τομάτες κονκασέ
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 20 γρ. (4 κουτ. σούπας) ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. σούπας βασιλικός
  • 2 κουτ. σούπας μουστάρδα 
  • αλάτι, πιπέρι
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους