Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν και στη συνέχεια προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για 5 λεπτά.
Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, το αλάτι, τη βανιλια, το ξύσμα λεμονιού και ανακατεύετε για ένα λεπτό σε χαμηλή ταχύτητα. Στο τέλος προσθέτετε τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε με μια μαρίζ.
Βουτυρωνετε καλά μια φόρμα για κέικ διαμέτρου 26 εκ. και αδειάζετε το μισό μίγμα του κέικ. Από πάνω ρίχνετε τα βύσσινα.
Διαλύετε το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ στο γάλα, το προσθέτετε στο υπόλοιπο μίγμα, ανακατεύετε και απλώνετε πάνω από τα βύσσινα. Ανακατεύετε τα μίγματα κάνοντας κύκλους με την βοήθεια ενός πιρουνιού.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C αέρα, για 45 περίπου λεπτά. Αφήνετε το κέικ να κρυώσει και το ξεφορμάρετε .
Ετοιμάζετε το Έτοιμο Γλάσο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακελου και γαρνίρετε το κέικ.