[@ArticlePhoto]
Milkshake φράουλα με Πάβλοβα

Ετοιμάζετε το Μίγμα για Παγωτό με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Ετοιμάζετε τις μαρεγκες:
Ρίχνετε στο κάδο του μίξερ τα ασπράδια και τα χτυπάτε με το σύρμα. Σιγά σιγά ρίχνετε και την κρυσταλλική ζάχαρη και χτυπάτε μέχρι να γίνει μια σφικτή μαρέγκα.
Κοσκινίζετε τη ζάχαρη άχνη και την προσθέτετε σιγά σιγά στη μαρέγκα ανακατεύοντας με μια μαριζ.
Κόβετε τις μαρεγκες με κατσαρό κορνέ στο μέγεθος που θέλετε και τις ψήνετε στους 80°C στον αέρα για περίπου τρεις ώρες.
Σε ποτήρια βάζετε εναλλάξ παγωτό, μαρεγκες, σιρόπι από το παγωτό φράουλα και επαναλαμβάνετε άλλη μια φορά.
Ετοιμάζετε το Garni Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και γαρνίρετε το milkshake.
Πασπαλίζετε με το Party Décor ΓΙΩΤΗΣ.

  • 1 κουτί Μίγμα για Παγωτό με γεύση φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 φάκελος Garni ζαχαροπλαστικής με γεύση βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 4 ασπράδια αυγών
  • 100 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη άχνη
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κρυσταλλική ζάχαρη
  • 1 φάκελος Party Décor ΓΙΩΤΗΣ
  • 850 ml (4 1/4  φλιτζ. τσαγιού) γάλα
Βαθμός δυσκολίας: 4/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους