[@ArticlePhoto]
Γλυκό με κρέμα τριαντάφυλλου και Φρουί Ζελέ φράουλα

Ετοιμάζετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου και το ανακατεύετε με το ξύσμα από το μισό λεμόνι, την κανέλα και τα κάσιους.
Ετοιμάζετε το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου, προσθέτοντας τον κρόκο και το ροδόνερο. Μεταφέρετε την κρέμα σε ένα ταψάκι, σκεπάζετε με μεμβράνη και την αφήνετε να κρυώσει.
Ετοιμάζετε το Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και το βάζετε στο ψυγείο μέχρι να πήξει ελαφρά.
Σε φόρμα σε σχήμα καρδιάς ή σε μια φόρμα που ανοίγει διάμετρο 24-26 cm βάζετε το μπισκότο και το πατάτε καλά με ένα κουτάλι.
Από πάνω απλώνετε την κρέμα και το ζελέ.
Τοποθετείτε το γλυκό στο ψυγείο για δύο τουλάχιστον ώρες. Ξεφορμάρετε και γαρνίρετε με τα σμέουρα, τα κάσιους και τα φύλλα μέντας.

Για τη βάση

  • 1 φάκελος Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη
  • 50 γρ. κάσιους χοντροκομμένα
  • 1/2 κουτ. γλυκού κανέλα
  • ξύσμα από μισό λεμόνι

Για την κρέμα

  • 1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ
  • 45 γρ. (1/4 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη
  • 600 ml (3 φλιτζ. τσαγιού) γάλα
  • 1 κρόκος αυγού
  • 30 γρ. ροδόνερο

Για το γαρνίρισμα

  • 100 γρ. σμέουρα
  • 30 γρ. κάσιους
  • φύλλα μέντας 
  • 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Φράουλα ΓΙΩΤΗΣ
Βαθμός δυσκολίας: 3/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους