Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε ελαφρά το γάλα και διαλύετε τη Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ. Ρίχνετε λίγο Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ για να κάνετε έναν χυλό.
Σκεπάζετε με μια πετσέτα και αφήνετε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει και να διπλασιαστεί σε όγκο.
Στη συνέχεια προσθέτετε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπάτε με γάντζο μέχρι η ζύμη να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα του μίξερ. Σκεπάζετε και αφήνετε να φουσκώσει και να διπλασιαστεί σε όγκο.
Ετοιμάζετε τη γέμιση ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί σε ένα μπολ.
Χωρίζετε τη ζύμη σε επτά κομμάτια των 140 γρ. και τα ανοίγετε με τα χέρια σας σε τετράγωνα. Βάζετε 2 κουτ. γλυκού γέμιση στο καθένα και τα τυλίγετε σε ρολό, πατώντας τις άκρες ώστε να μην βγει η γέμιση από μέσα. Πλάθετε σε σαλιγκάρια και τοποθετείτε σε ταψί με λαδόκολλα.
Αφήνετε περίπου 25 λεπτά να φουσκώσουν. Αλείφετε με ασπράδι και ψήνετε στους 170°C για περίπου 20 λεπτά.