[@ArticlePhoto]
Γλυκό με Πουρέ Γλυκοπατάτας και Βρώμη

Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας με Γλυκοπατάτα και Καρότο ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, χωρίς να προσθέσετε αλάτι.
Σε ένα μπολ χτυπάτε τα αυγά με τη ζάχαρη και το βούτυρο με σύρμα χειρός. Προσθέτετε την κανέλα, το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, τη βανίλια και ανακατεύετε.
Ρίχνετε το μίγμα στον πουρέ μαζί με τις Νιφάδες Βρώμης με Super Fruits Fytro και ανακατεύετε καλά.
Αδειάζετε σε ένα μεσαίο βουτυρωμένο και αλευρωμένο τετράγωνο ταψί 20 x 20 εκατοστών και ψήνετε στους 180°C για περίπου 35 λεπτά.

*Ο Πουρές Πατάτας με Γλυκοπατάτα και Καρότο ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/), στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.

  • 1 κουτί Πουρές Πατάτας με Γλυκοπατάτα και Καρότο ΓΙΩΤΗΣ 
  • 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) γάλα 
  • 120 γρ. (2/3 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 
  • 100 γρ. (1/2 φλιτζ. τσαγιού) Καστανή Ζάχαρη Fytro 
  • 2 αυγά
  • 10 γρ. (1/2 φακελάκι) Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 
  • 1 κουτ. γλυκού κανέλα
  • 1 βανίλια 
  • 1 συσκευασία Νιφάδες Βρώμης με Super Fruits Fytro
Βαθμός δυσκολίας: 2/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους