Ανακατεύετε το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ με το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ. Βάζετε στο μπολ του μίξερ το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και τη ζάχαρη και τα χτυπάτε λίγο να αφρατέψουν. Προσθέτετε ένα-ένα τα αυγά και το μίγμα Αλεύρι-Μπέικιν Πάουντερ και συνεχίζετε το χτύπημα για 5 λεπτά, μέχρι να γίνει λεία η ζύμη. Βάζετε τη ζύμη στο ψυγείο να ξεκουραστεί (μισή ώρα περίπου). Διαλύετε το Άνθος Αραβοσίτου και τη ζάχαρη σε μισό φλιτζάνι γάλα. Στο υπόλοιπο γάλα προσθέτετε το αυγό ελαφρά χτυπημένο και το βάζετε να βράσει. Προσθέτετε το διαλυμένο Άνθος Αραβοσίτου, το βούτυρο ή τη μαργαρίνη και τα βράζετε ανακατεύοντας μέχρι να γίνει μια παχύρρεστη κρέμα. Προσθέτετε τις σταφίδες και ανακατεύετε. Βουτυρώνετε μια στρογγυλή φόρμα με σούστα (Νο 22-24) και απλώνετε τη ζύμη καλύπτοντας και τα πλαϊνά της φόρμας. Απλώνετε την κρέμα. Κόβετε τα μήλα σε φέτες και τα τοποθετείτε πάνω από την κρέμα. Ψήνετε στους 180°C για 1 ώρα περίπου.
*Το Άνθος Αραβοσίτου βραστό με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός από τα φυτικά ροφήματα Fytro (https://fytro.com.gr/fytro-product-catego/rofimata-products/) στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.