•Σε ένα μπολ προσθέτουμε την Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ και το βούτυρο, λιώνουμε σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων, αφού πρώτα καλύψουμε με μεμβράνη. Προσθέτουμε το τριμμένο μπισκότο και την κρέμα γάλακτος.
• Ψιλοκόβουμε πολύ καλά, μουσκεύουμε με το λικέρ τα ξερά φρούτα, τα προσθέτουμε στο μπολ και ομογενοποιούμε πολύ καλά.
• Τοποθετούμε το μπολ με το μείγμα στο ψυγείο για 2 ώρες, σκεπασμένο με μεμβράνη, για να σφίξει.
• Πλάθουμε τα τρουφάκια σε μικρά μπαλάκια των 30 γρ.
• Τα τοποθετούμε ξανά στο ψυγείο για 30 λεπτά, να σφίξουν.
• Λιώνουμε σε ένα μπολ τη Σοκολάτα με γεύση Φράουλα σε σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων.
• Βυθίζουμε τα τρουφάκια ένα-ένα μέσα στη σοκολάτα να καλυφθούν και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
• Διατηρούμε στο ψυγείο.
*Από τον chef Σταύρο Βαρθαλίτη.