• Σε μπεν μαρί προσθέτουμε την Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ, το ζαχαρούχο γάλα και το βούτυρο να λιώσουν και να ομογενοποιηθούν. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη βανίλια.
• Σε ένα πυρέξ 24 εκ. τοποθετούμε λαδόκολλα και σπάζουμε με τα χέρια μας 5 μπισκότα, στη συνέχεια ρίχνουμε από πάνω το μίγμα λευκής σοκολάτας και σπάζουμε από πάνω τα υπόλοιπα μπισκότα με τον ίδιο τρόπο. Καλύπτουμε με μεμβράνη. Προσοχή! Η μεμβράνη να ακουμπάει επάνω στο μίγμα. Δεν θέλουμε να παίρνει αέρα.
• Τοποθετούμε το πυρέξ στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
• Βγάζουμε από το ψυγείο, κόβουμε σε μικρά τετραγωνάκια και σερβίρουμε.
*Από τον chef Σταύρο Βαρθαλίτη.