[@ArticlePhoto]
Cookies and cream fudge με λευκή κουβερτούρα

• Σε μπεν μαρί προσθέτουμε την Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ, το ζαχαρούχο γάλα και το βούτυρο να λιώσουν και να ομογενοποιηθούν. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη βανίλια.
• Σε ένα πυρέξ 24 εκ. τοποθετούμε λαδόκολλα και σπάζουμε με τα χέρια μας 5 μπισκότα, στη συνέχεια ρίχνουμε από πάνω το μίγμα λευκής σοκολάτας και σπάζουμε από πάνω τα υπόλοιπα μπισκότα με τον ίδιο τρόπο. Καλύπτουμε με μεμβράνη. Προσοχή! Η μεμβράνη να ακουμπάει επάνω στο μίγμα. Δεν θέλουμε να παίρνει αέρα.
• Τοποθετούμε το πυρέξ στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
• Βγάζουμε από το ψυγείο, κόβουμε σε μικρά τετραγωνάκια και σερβίρουμε.

*Από τον chef Σταύρο Βαρθαλίτη.

  • 500 γρ. Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ
  • 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
  • 20 γρ. βούτυρο
  • 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 συσκευασία μαύρα μπισκότα
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους