Διαλύετε τον στιγμιαίο καφέ στο χλιαρό γάλα και προσθέτετε 1 κουταλάκι της σούπας κονιάκ. Βουτάτε τα σαβαγιάρ στο μίγμα και τα στρώνετε σε ένα μικρό μακρόστενο pyrex ή μπολ. Παρασκευάζετε το Μίγμα για Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ, προσθέτοντας στο νερό που θα χτυπήσετε την κρέμα 2 κουταλάκια της σούπας κονιάκ. Στην έτοιμη κρέμα προσθέτετε το μασκαρπόνε και συνεχίζετε το χτύπημα για 1-2 λεπτά, μέχρι η κρέμα να γίνει λεία. Απλώνετε την κρέμα στα σαβαγιάρ. Πασπαλίζετε με κακάο.
*Η Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Βανίλια Sweet & Balance παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.