Ετοιμάζετε τη βάση μπισκότου: λιώνετε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι. Αποσύρετε από τη φωτιά και το ανακατεύετε με το τριμμένο μπισκότο και το ουίσκι.
Το απλώνετε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα και το ψήνετε στους 160°C για οκτώ περίπου λεπτά.
Ετοιμάζετε τη μαρμελάδα: Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνετε τα σμέουρα με τη ζάχαρη και σιγοβράζετε για 10 με 15 λεπτά. Αφήνετε να κρυώσει.
Ετοιμάζετε την κρέμα: Χτυπάτε στο μίξερ το ΓΙΩΤΗΣ Crème μαζί με την άχνη ζάχαρη και το ξύσμα σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία. Προσθέτετε το τυρί κρέμα και λίγο χυμό λεμονιού και ανακατεύετε καλά.
Μοιράζετε το μπισκότο σε έξι ποτηράκια. Από πάνω τοποθετείτε τη μαρμελάδα και στη συνέχεια την κρέμα.
Γαρνίρετε με τα φιστίκια Αιγίνης.