Λιώνετε την Κουβερτούρα κλασική ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί. Βάζετε το γάλα στη φωτιά να πάρει μία βράση, το κατεβάζετε από τη φωτιά, και διαλύετε τον στιγμιαίο καφέ. Ανακατεύετε σε ένα μπολ όλα τα υπόλοιπα υλικά, εκτός από την Τρούφα Σοκολάτα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ και τα προσθέτετε στο γάλα με τον καφέ. Βάζετε το μίγμα στο ψυγείο για περίπου μία ώρα. Πλάθετε μικρά μπαλάκια, τα οποία περνάτε από την Τρούφα Σοκολάτα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ ώστε να καλυφθούν εξωτερικά.