Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο (ή την μαργαρίνη) με τη ζάχαρη άχνη μέχρι να αφρατέψουν.
Προσθέτετε το αυγό και συνεχίζετε το χτύπημα για ένα λεπτό.
Ανακατεύετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ με το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ και τη βανίλια και τα προσθέτετε στο μίγμα, χτυπώντας για ένα λεπτό στη χαμηλή ταχύτητα.
Απλώνετε τη ζύμη σε μια ταρτιέρα, καλύπτοντας και τα πλαϊνά.
Τρυπάτε σε διάφορα σημεία με ένα πιρούνι και ψήνετε στους 180°C αέρα για περίπου 20 λεπτά.
Αφήνετε να κρυώσει και ξεφορμάρετε. Απλώνετε τη μαρμελάδα βύσσινο μέσα στην τάρτα.
Ετοιμάζετε την Κρέμα Ζαχαροπλαστικής με γεύση Τιραμισού ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του φακέλου. Τη βάζετε σε κορνέ και γεμίζετε την τάρτα κάνοντας ροζέτες. Γαρνίρετε με το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ και προαιρετικά με το γλυκό βύσσινο.