Χτυπάτε το βούτυρο και ρίχνετε τμηματικά τη ζάχαρη και ένα – ένα τα αβγά. Συνεχίζετε το χτύπημα για 3 λεπτά. Προσθέτετε διαδοχικά τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ με το γάλα και το άρωμα και ανακατεύετε ελαφρά. Ανακατεύετε 2 κουτ. σούπας Φαρίνα με τις σταφίδες, τα κόντιτα και τα καρύδια και τα προσθέτετε στο μίγμα του κέικ. Βάζετε το μίγμα του κέικ σε 2 φόρμες 23x13 εκ. ή σε 2 στρογγυλές Νο 22 βουτυρωμένες και αλευρωμένες. Ψήνετε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα. Αφήνετε για 10 λεπτά τα κέικ να κρυώσουν στις φόρμες.
Ετοιμάζετε το γλάσο: Λιώνετε την Λευκή Κουβερτούρα Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων και περιχύνετε τα κέικ.