• Σε ένα μπολ με ένα σύρμα χειρός χτυπάμε το βούτυρο και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, να γίνουν κρέμα.
• Λιώνουμε σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά στα 800 Watt, την ψιλοκομμένη Κουβερτούρα 65% κακάο ΓΙΩΤΗΣ, την προσθέτουμε στο μίγμα και ανακατεύουμε.
• Προσθέτουμε τους κουραμπιέδες, τα μελομακάρονα και ανακατεύουμε με το χέρι μας απαλά, να ενσωματωθούν.
• Απλώνουμε δύο φύλλα μεμβράνης στον πάγκο εργασίας, το ένα δίπλα στο άλλο, αδειάζουμε το μίγμα στη μία πλευρά των φύλλων μεμβράνης και το απλώνουμε ομοιόμορφα, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ορθογώνιο σχήμα.
• Ρολάρουμε το μίγμα και με τη βοήθεια της μεμβράνης το πιέζουμε ελαφρώς, ώστε να δημιουργήσουμε το σχήμα μιας καραμέλας.
• Τοποθετούμε το ρολό στην κατάψυξη, για 1-2 ώρες, μέχρι να σφίξει εντελώς.
• Λιώνουμε την Κουβερτούρα Σοκολάτα Λευκή ΓΙΩΤΗΣ σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων για 2 λεπτά στα 800 Watt.
• Μόλις σφίξει ο κορμός, αφαιρούμε τη μεμβράνη και κόβουμε σε φέτες.
• Ραντίζουμε με ένα κουτάλι λιωμένη, λευκή κουβερτούρα.
*Από τον chef Σταύρο Βαρθαλίτη.