Κοσκινίζετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ.
Ρίχνετε στον κάδο του μίξερ λίγο από το νερό, τη Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ και τη ζάχαρη.
Ανακατεύετε καλά με ένα σύρμα χειρός.
Προσθέτετε (1 φλτιζ. τσαγιού) από το αλεύρι και κάνετε έναν χυλό.
Πασπαλίζετε με λίγο από το αλεύρι.
Σκεπάζετε με μια πετσέτα και αφήνετε σε ζεστό μέρος για 10 περίπου λεπτά.
Ρίχνετε το ελαιόλαδο, το αλάτι, το υπόλοιπο νερό, το υπόλοιπο αλεύρι και ζυμώνετε με γάντζο για 6 με 7 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτετε τα μυρωδικά και ζυμώνετε για ένα λεπτό ακόμη.
Μεταφέρετε τη ζύμη σε ένα μπολ. Σκεπάζετε με μια πετσέτα. Αφήνετε σε ζεστό μέρος για μια ώρα περίπου για να φουσκώσει.
Βάζετε λίγο λάδι σε μια μεγάλη μακρόστενη αντικολλητική φόρμα για κέικ. Κόβετε το τυρί σε κομμάτια.
Ανοίγετε τη ζύμη, βάζετε το τυρί και κάνετε μια φραντζόλα ώστε να χωράει στη φόρμα. Μεταφέρετε στη φόρμα.
Αφήνετε σε ζεστό μέρος να φουσκώσει για μισή ώρα περίπου.
Αλείφετε την επιφάνεια του ψωμιού με λίγο νερό.
Πασπαλίζετε με τους σπόρους.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 200°C αέρα και ψήνετε για περίπου 20 λεπτά.