Κόβετε το κοτόπουλο με μικρά κομμάτια.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε λίγο από το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κοτόπουλο με το κρεμμύδι και το μπέικον.
Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, θυμάρι και λίγο νερό και αφήνετε να σιγοβράσει.
Στο τέλος ρίχνουμε το ΓΙΩΤΗΣ Crème, και το σπανάκι και βράζετε για δύο με τρία λεπτά ακόμα.
Διαλύετε το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ με λίγο νερό, το προσθέτετε στο φαγητό και βράζετε ανακατεύοντας για ένα λεπτό ακόμα.
Εάν θέλετε τη σάλτσα πιο δεμένη προσθέτετε λίγο παραπάνω κορν φλάουρ.
Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό και τα σουρώνετε.