Ετοιμάζετε τις Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Ψιλοκόβετε το κρεμμύδι και την πιπεριά. Κόβετε το κοτόπουλο σε μικρά κομμάτια.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι με το κοτόπουλο και την πιπεριά.
Προσθέτετε το σκόρδο, το θυμάρι, τη λιαστή τομάτα, το ΓΙΩΤΗΣ Créme, αλάτι και πιπέρι.
Σιγοβράζουμε για πέντε περίπου λεπτά. Προσθέτετε το τυρί και ανακατεύετε.
Γεμίζετε τις κρέπες με τη γέμιση κοτόπουλου και σερβίρετε.