Σε ένα μπολ ρίχνετε όλα τα μπαχαρικά, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύετε.
Μαρινάρετε το κοτόπουλο με το μίγμα μπαχαρικών και τη μουστάρδα.
Κόβετε το κρεμμύδι και την πιπεριά σε κομμάτια και τα σοτάρετε με μια κουτ. σούπας ελαιόλαδο. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και τα πολτοποιείτε στο μπλέντερ.
Απλώνετε σε μια λαδόκολλα το κοτόπουλο ώστε να ακουμπάει το ένα φιλέτο με το άλλο και το αλείφετε με το μίγμα πιπεριάς.
Βάζετε το μπέικον, τη γραβιέρα και τη λιαστή τομάτα, τυλίγετε σιγά - σιγά σε ρόλο και δένετε με σπάγκο.
Τοποθετείτε σε ταψί και ψήνετε στους 180°C για περίπου 35 λεπτά.
Στη συνέχεια αφαιρείτε προσεκτικά τον σπάγκο και τη λαδόκολλα, προσθέτετε 1 φλιτζ. τσαγιού νερό, το υπόλοιπο ελαιόλαδο και συνεχίζετε το ψήσιμο.
Όταν ψηθεί, σουρώνετε τα υγρά από το κοτόπουλο τα τοποθετείτε σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτετε το βούτυρο και λίγο χυμό λεμονιού και σιγοβράζετε για δύο λεπτά.
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Κόβετε το ρόλο σε φέτες και σερβίρετε με τον πουρέ και τη σάλτσα.
*Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση φυτικού στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.