Ετοιμάζετε τη ζύμη σύμφωνα με τις οδηγίες για το 1·2 Bake! Μίγμα για Ζύμη Πίτσας, προσθέτοντας λίγο αλάτι και πιπέρι.
Κόβετε τη ζύμη σε κομμάτια 45 -50 γρ. το καθένα.
Πλάθετε σε κορδόνι, δίνετε το σχήμα του πρέτζελ και τοποθετείτε σε ταψί με λαδόκολλα.
Τα αφήνετε σε ζεστό μέρος για μία ώρα περίπου μέχρι να φουσκώσουν.
Βάζετε ένα λίτρο νερό με λίγο αλάτι να βράσει.
Χαμηλώνετε τη φωτιά και προσθέτετε τη σόδα.
Ρίχνετε ένα - ένα τα πρέτζελ στο ζεστό νερό, τα αφήνετε για δύο δευτερόλεπτα, τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα προσέχοντας να μην έχουν υγρά και τα βάζετε στο ταψί.
Αλείφετε με το αυγό, πασπαλίζετε τα μισά με το μαύρο σουσάμι και τα άλλα μισά με το τυρί.
Ψήνετε σε προθερμανσμένο φούρνο στους 190°C για περίπου 20 λεπτά.