Κόβετε τα λαχανικά σε μικρά κομμάτια και τα σοτάρετε με το ελαιόλαδο. Προσθέτετε το σκόρδο, αλάτι και πιπέρι.
Ετοιμάζετε τον Πουρέ Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού, χρησιμοποιώντας 300 ml (1 1/2 φλιτζ. τσαγιού) νερό και το γάλα.
Σε ένα μπολ ρίχνετε τον πουρέ πατάτας, τα λαχανικά, τα μυρωδικά, τη φρυγανιά, αλάτι και πιπέρι και πλάθετε τα μπιφτέκια.
Ρίχνετε τα κορν φλέικς σε ένα μπλέντερ και τα θρυμματίζετε.
Καλύπτετε τα μπιφτέκια με τα κορν φλέικς, τα τοποθετείτε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνετε στους 180°C για περίπου 20 λεπτά.
*Ο Πουρές Πατάτας ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση φυτικού στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.