Ετοιμάζετε το 1·2·Bake! Μίγμα για Ζύμη Πίτσας και την Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες των κουτιών.
Κόβετε τις πιπεριές και το κρεμμύδι σε λεπτές λωρίδες.
Πολτοποιείτε το σκόρδο.
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνετε 2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι με τις πιπεριές και το μισό σκόρδο.
Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Εκτός φωτιάς ανακατεύετε με τη μπεσαμέλ, τα τυριά και τον φρέσκο βασιλικό χοντροκομμένο.
Σε ένα μπολ ρίχνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, το υπόλοιπο σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και τα τοματίνια. Ανακατεύετε καλά.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C.
Ανοίγετε τη ζύμη σε τετράγωνο ταψί περίπου 30x30 εκ, το οποίο έχετε αλείψει με ελαιόλαδο.
Βάζετε από πάνω το μίγμα της μπεσαμέλ και στη συνέχεια τα τοματίνια.
Ψήνετε για περίπου 25 λεπτά.
*Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα