Λιώνετε το μέλι με το φιστικοβούτυρο σε μπεν μαρί.
Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε τις Νιφάδες Βρώμης Fytro, την κανέλα και το ξύσμα.
Σε ένα τετράγωνο ταψάκι 22x22 εκ. στρώνετε αντικολλητικό χαρτί και τοποθετείτε το μίγμα.
Πατάτε καλά με ένα κουτάλι και τοποθετείτε στο ψυγείο.
Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνετε το γάλα, το Hemo και το Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ, ανακατεύετε μέχρι να διαλυθούν και τοποθετείτε σε μέτρια φωτιά.
Ανακατεύετε συνεχώς με σύρμα χειρός μέχρι να πήξει η κρέμα.
Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε την Κουβερτούρα Γάλακτος ΓΙΩΤΗΣ σε κομμάτια.
Ανακατεύετε καλά με το σύρμα και στη συνέχεια με μια μαρίζ.
Απλώνετε την κρέμα πάνω από τη βρώμη και βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 1 ώρα.
Κόβετε σε κομμάτια και σερβίρετε.