Ετοιμάζετε την Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύετε το βούτυρο και τη μουστάρδα και αλείφετε το ψωμί του τοστ.
Σε ένα άλλο μπολ ρίχνετε 75 γρ. γκούντα, 75 γρ. γραβιέρα και ανακατεύετε.
Βάζετε στις μισές φέτες το ζαμπόν και το τυρί και σκεπάζετε με τις υπόλοιπες φέτες ψωμιού.
Τοποθετείτε σε ταψί με λαδόκολλα και ψήνετε στους 170°C για περίπου 8 λεπτά.
Βγάζετε από τον φούρνο και απλώνετε τη μισή μπεσαμέλ μέσα στα τοστ και την άλλη μισή από πάνω.
Πασπαλίζετε με το υπόλοιπο τυρί.
Ψήνετε για 10 λεπτά περίπου μέχρι να πάρει χρώμα η μπεσαμέλ και το τυρί.
*Η Μπεσαμέλ ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.