Ετοιμάζετε τη γέμιση: Ξεπαγώνετε το σπανάκι και το πατάτε με τα χέρια σας για να βγούν τα υγρά.
Ψιλοκόβετε τα κρεμμύδια και το πράσο και τα σοτάρετε με το ελαιόλαδο.
Στη συνέχεια προσθέτετε το σπανάκι, το αλάτι και το πιπέρι.
Ανακατεύετε και το αφήνετε να μαγειρευτεί για περίπου 5 λεπτά.
Κατεβάζετε από την φωτιά και προσθέτετε τον άνηθο, τον μαϊντανό, τη φέτα και τις Νιφάδες Βρώμης Fytro.
Ανακατεύετε μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Ετοιμάζετε τη ζύμη: Ανακατεύετε τη Μαγιά Στιγμής ΓΙΩΤΗΣ σε 1/2 φλιτζ. τσαγιού χλιαρό νερό.
Σε ένα μπολ ρίχνετε τα αυγά και τα χτυπάτε με σύρμα χειρός.
Στη συνέχεια προσθέτετε το βούτυρο, το γάλα, τη ζάχαρη, το αλάτι και ανακατεύετε ελαφρά.
Τέλος, ρίχνετε το νερό με τη μαγιά και το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και ζυμώνετε για 2-3 λεπτά.
Αφήνετε τη ζύμη να ξεκουραστεί για 5 λεπτά.
Κόβετε τη ζύμη σε 15 κομμάτια των 55 με 60 γρ. και τα πλάθετε στρογγυλά. Τα ανοίγετε ένα ένα με τα χέρια σας.
Βάζετε τη γέμιση, κλείνετε τη ζύμη και δίνετε το σχήμα του πιροσκί.
Τοποθετείτε σε ταψί με λαδόκολλα και αφήνετε να φουσκώσουν για μια ώρα περίπου.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 170°C στον αέρα, αλείφετε με το αυγό και πασπαλίζετε με το σουσάμι.
Ψήνετε για περίπου 25 λεπτά.