Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε το νερό με τη ζάχαρη και το πορτοκάλι και τα αφήνετε να βράσουν σε μέτρια φωτιά για ένα λεπτό. Αφήνετε το σιρόπι να κρυώσει.
Προσθέτετε τα τριμμένα μπισκότα, τα καρύδια, το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ, την κανέλα και το κονιάκ, ανακατεύετε καλά και απλώνετε το μίγμα σε μία λαδόκολλα.
Τυλίγετε σε μπαστούνι και το βάζετε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα.
Το κόβετε σε λοξά κομμάτια.
Λιώνετε τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic σε μπεν μαρί, βουτάτε κάθε κομμάτι και το τοποθετείτε σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Αφού παγώσει η επικάλυψη, τοποθετείτε τις καριόκες σε μία πιατέλα και σερβίρετε.