Λιώνετε τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων.
Προσθέτετε τα φουντούκια και ανακατεύετε. Με τη βοήθεια δύο κουταλιών παίρνετε μίγμα και σχηματίζετε βραχάκια σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Βάζετε στο ψυγείο να παγώσουν.
Εναλλακτικά, μπορείτε να μοιράσετε το μίγμα σε φόρμα σιλικόνης για σοκολατάκια ή οποιαδήποτε φόρμα της επιλογής σας. Αν επιθυμείτε μπορείτε να φτιάξετε τα βραχάκια με άλλους ξηρούς καρπούς της αρεσκείας σας και να τους χρησιμοποιήστε ολόκληρους ή σπασμένους σε μικρότερα κομμάτια.