Λιώνετε τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic σε μπεν μαρί και τη μαργαρίνη σε ένα μικρό κατσαρολάκι.
Ρίχνετε τη ζάχαρη και τα αυγά στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάτε μέχρι να φουσκώσουν.
Προσθέτετε σιγά σιγά τη λιωμένη μαργαρίνη και τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic.
Κοσκινίζετε τη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ και το Κακάο ΓΙΩΤΗΣ.
Τα προσθέτετε στο μίγμα μαζί με τα καρύδια και ανακατεύετε με σπάτουλα.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170°C βαθμούς αέρα.
Βουτυρώνετε ελαφρά ένα τετράγωνο ταψί 20 x 20 εκατοστά. Αδειάζετε το μίγμα και ψήνετε για περίπου 20 λεπτά.