[@ArticlePhoto]
Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Σοκολάτα βραστή

Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνετε τους κρόκους αυγού, τους χτυπάτε, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic και ανακατεύετε. 
Τοποθετείτε σε μέτρια φωτιά και βράζετε 1-2 λεπτά μέχρι να πήξει η κρέμα, ανακατεύοντας συνεχώς.
Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic σε κομματάκια και ανακατεύετε στην αρχή με σύρμα και μετά με μαρίζ. 
Καλύπτετε με μεμβράνη, η οποία πρέπει να εφάπτεται στη κρέμα και την αφήνετε να κρυώσει.
Μπορείτε να την απολαύσετε ως κρέμα ή να την χρησιμοποιήσετε ως γέμιση σε τούρτες, τάρτες, εκλαίρ και ό,τι άλλο επιθυμείτε.   

  • 450 ml (2 1/4 φλιτζ. τσαγιού) γάλα  
  • 100 ml (1/2 φλιτζ. τσαγιού) κρέμα γάλακτος 
  • 25 γρ. (2 1/2 κουτ. σούπας) Κορν Φλάουρ ΓΙΩΤΗΣ 
  • 70 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) ζάχαρη 
  • 185 γρ. ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic 
  • 4 κρόκοι αυγού 
Βαθμός δυσκολίας: 1/5
1/5 = Πολύ εύκολο 2/5 = Εύκολο 3/5 = Μέτριο 4/5 = Θέλει λίγη προσπάθεια 5/5 = Για προχωρημένους