Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνετε τους κρόκους αυγού, τους χτυπάτε, προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic και ανακατεύετε.
Τοποθετείτε σε μέτρια φωτιά και βράζετε 1-2 λεπτά μέχρι να πήξει η κρέμα, ανακατεύοντας συνεχώς.
Κατεβάζετε από τη φωτιά, προσθέτετε τη ΓΙΩΤΗΣ Pastry Classic σε κομματάκια και ανακατεύετε στην αρχή με σύρμα και μετά με μαρίζ.
Καλύπτετε με μεμβράνη, η οποία πρέπει να εφάπτεται στη κρέμα και την αφήνετε να κρυώσει.
Μπορείτε να την απολαύσετε ως κρέμα ή να την χρησιμοποιήσετε ως γέμιση σε τούρτες, τάρτες, εκλαίρ και ό,τι άλλο επιθυμείτε.