Ετοιμάζετε το Μίγμα για Κρέπες ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες του κουτιού.
Κόβετε τα λαχανικά σε φέτες.
Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, ρίγανη και ανακατεύετε.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C αέρα και ψήνετε για περίπου 25 λεπτά.
Ψιλοκόβετε τα ψητά λαχανικά.
Προσθέτετε τα μυρωδικά, το μπαλσάμικο και εάν χρειάζεται αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύετε το γιαούρτι με τη μουστάρδα, αλάτι και πιπέρι.
Κόβετε το χαλούμι σε μικρά κομμάτια.
Αλείφετε τις κρέπες με το γιαούρτι και γεμίζετε με τα λαχανικά και το γιαούρτι.
Τυλίγετε τις κρέπες.
Γαρνίρετε με τοματίνια.