Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το νερό, τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη και το αλάτι.
Μεταφέρετε σε μέτρια φωτιά και αφήνετε το μίγμα να έρθει σε σημείο βρασμού.
Κατεβάζετε από τη φωτιά και προσθέτετε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ.
Ανακατεύετε συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα για 2 με 3 λεπτά.
Αφήνετε το μίγμα να μισό κρυώσει και το τοποθετείτε σε σακούλα ζαχαροπλαστικής με μεγάλο κορνέ σε σχήμα αστεριού.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνετε το ηλιέλαιο.
Τοποθετείτε σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
Κόβετε τα τσούρος και τηγανίζετε.
Μεταφέρετε σε χαρτί κουζίνας.
Σε ένα μπολ βάζετε τη ζάχαρη με την κανέλα και ανακατεύετε.
Ρίχνετε τα τσούρος μέσα για να κολλήσει επάνω τους η ζάχαρη με την κανέλα και σερβίρετε.