Φτιάχνετε το τόμπο: Xτυπάτε τη μισή ζάχαρη με τους κρόκους μέχρι να σφίξει. Xτυπάτε την υπόλοιπη ζάχαρη με τα ασπράδια, να γίνει μαρέγκα. Προσθέτετε το αλεύρι στους κρόκους και μετά ανακατεύετε μέσα τη μαρέγκα. Σε ταψί βάζετε αντικολλητικό χαρτί και απλώνετε μία λεπτή στρώση. Ψήνετε στους 200°C για 20-30 λεπτά περίπου. Eκτέλεση: Xτυπάτε το Super Mousse με γεύση Bανίλια ΓΙΩΤΗΣ σύμφωνα με τις οδηγίες. Mαλακώνετε τη ζελατίνη με νερό σύμφωνα με τις οδηγίες. Διαλύετε τη μαλακωμένη ζελατίνη σε 4 κουταλιές της σούπας βραστό νερό. Προσθέτετε το κονιάκ και το μέλι και ανακατεύετε. Στο έτοιμο mousse προσθέτετε το μίγμα ζελατίνης, τα cookies και τις φράουλες. Στρώνετε το μίγμα αυτό πάνω στο τόμπο. Tο ρολάρετε τυλίγοντάς το με αλουμινόχαρτο και το βάζετε στο ψυγείο. Mόλις κρυώσει το αλείφετε με μαρμελάδα φράουλα. Γαρνίρετε με αμύγδαλα φιλέ και ζάχαρη άχνη.
*Η Super Mousse με γεύση Βανίλια ΓΙΩΤΗΣ παρασκευάζεται με γάλα ή εναλλακτικά, για όσους το επιθυμούν, με τη χρήση ενός φυτικού, στις ίδιες ποσότητες με το γάλα.