Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
Στη συνέχεια προσθέτετε τα αυγά και συνεχίζετε το χτύπημα για 5 περίπου λεπτά.
Ρίχνετε το Μπέικιν Πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ, τη βανίλια, το ξύσμα λεμονιού και στο τέλος το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά.
Τυλίγετε με μεμβράνη και τοποθετείτε στο ψυγείο για τουλάχιστον μισή ώρα.
Βουτυρώνετε καλά ένα ορθογώνιο χαμηλό ταψί 30x20 εκατοστά.
Ανοίγετε τα 2/3 από τη ζύμη και την τοποθετείτε στο ταψί εστί ώστε να καλύπτει και τα τοιχώματα.
Κάνετε τρύπες με ένα πιρούνι.
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180°C αέρα και ψήνετε για 20 περίπου λεπτά.
Βγάζετε από τον φούρνο και ρίχνετε από πάνω τη μαρμελάδα.
Τοποθετείτε στον φούρνο για 5 περίπου λεπτά.
Την υπόλοιπη ζύμη την κόβετε σε μικρά κομμάτια με τα χέρια σας και την τοποθετείτε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Ψήνετε στους 180°C αέρα για περίπου 10 με 15 λεπτά.
Βγάζετε από τον φούρνο και προσθέτετε στο μπισκότο 1 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη και 1 κουτ. σούπας βούτυρο.
Ανακατεύετε καλά και ψήνετε για 5 περίπου λεπτά ακόμη.
Ρίχνετε το κραμπλ επάνω από τη μαρμελάδα.
Γαρνίρετε με φραγκοστάφυλα.